Příbramsko – Historicky první ročník Miss Příbramska 2008 proběhl 22.11.2008 v kulturním domě v Příbrami. Ve finále se utkalo dvanáct půvabných finalistek, které byli vybrány na castingách v Dobříši a v Příbrami. Finalistky se utkaly v tradičních disciplínách – módní přehlídky, volná disciplína, rozhovor a promenáda v plavkách. Slavnostním večerem provázela moderátorka Romana Navarová s Janem Vilímem.


Titul Miss Příbramska 2008 získala Martina Stollová (uprostřed), 1. Vícemiss Příbramska 2008 se stala Anna Mrázová (vlevo) a 2.vícemiss Příbramska se stala Silvie Šmuclerová (vpravo), která se součastně stala i Miss Sympatie v SMS hlasování.
Společenské šaty na fotografii jsou od www.pronuptia.cz

V porotě této soutěže usedli starostové Příbramských měst, dále Lucie Váchová (MISS ČR 2003), Michaela Haladová (MISS ČR JUNIOR 2007), Slávek Boura (www.Peprnet.cz, herec a moderátor), Radek Ahne (ředitel portálu www.CeskeModelky.cz), Martin Frajt (zástupce ředitele a ředitel fotoateliéru www.Ceskemodelky.cz), Barbora Mottlová (zpěvačka a herečka), Miroslav Vobora (ředitel agentury DJ Stars), Michal Šeda (AquaPalace), Maxim Chudoba (RF Hobby).


Starostové Příbramských měst v porotě soutěže MISS PŘÍBRAMSKA 2008.

V rámci finálového večera byla také vydražena korunka pro o.s. Slunce Dětem, která byla nakonec vydražena za 4000 Kč. Peníze převzala v pověření Lucie Váchová.

Program večera byl velmi pestrý a netradiční. Byli zde k vidění katové v historických dobových kostýmech, kteří násilím přiváděli zahalené finalistky v kápích na pódium. Dále ohnivá show, hadí žena s živými hady okolo krku, show břišní tanečnice, samurajské vystoupení, japonská zpěvačka Kayoko, Příbramské mažoretky, Oxygen Příbram (aerobik) a zazpívala také zpěvačka Bára Mottlová.