Na Příbramsku byla zvolena Miss pro rok 2012!

Letos měla porota soutěže Miss Příbramska 2012 velmi nelehký úkol, vybrat z letošních dvanácti krásných finalistek tři nejkrásnější.

Na Příbramsku se konala kulturní událost roku a byla zvolena nová Miss Příbramska pro rok 2012. Slavnostní finále již 5. ročníku proběhlo v sobotu 24. 11. 2012 pod záštitou města Příbram v kulturním domě v Příbrami. Soutěž tradičně pořádala společnost České modelky s.r.o. portálwww.ceskemodelky.cz.


Vítězkou Miss Příbramska 2012 se stala dívka s číslem 9., Barbora Matviaková,
1.vicemiss se stala dívka s číslem 4., Hana Hegarová a 2.vicemiss se stala dívka s číslem 11., Pavlína Khailová.

V porotě 5. ročníku soutěže usedli: Michal Čedík – generální partner Auto VANDOL s.r.o., Martin Frajt – jednatel společnosti České modelky s.r.o., David Kyselák st. – DAMI fresh, Michal Tošovský – DAMI fresh, Livie Kuchařová – zpěvačka, Petr Ševčík – zpěvák československé Superstar, Lucie Váchová Křížková- Miss České republiky 2003, Marie Moulíková – Miss Příbramska 2011, Mgr. Jaroslav Melša – starosta města Dobříš, Ing. Tomáš Havlíček – starosta Nový Knín, Ing. Petr Procházka – místostarosta města Březnice, Václav Černý – místostarosta města Příbram, Ing. Roman Drtina – ředitel rd-engineering.

Finalistky se předvedly v tradičních disciplínách jako jsou: módní přehlídka svatebních šatů svatebního salonu Kateřina Příbram, módní přehlídka kolekce šatů od módní návrhářky Brigity Ročňákové, volná disciplína, promenáda v plavkách a tradiční rozhovor s moderátorkou.

O krásné účesy finalistek se postaralo vlasové studio Hair and body design z Dobříše a perfektní make-up a vizáž zajistila vizážistka a stylistka Renáta Linhová z Příbrami .

Doprovodný programu celé soutěže Miss Příbramska by velice pestrý. Přítomní diváci zde mohli vidět a slyšet vystoupení československé Superstar Petra Ševčíka, zpěvačky Livie Kuchařové (sestry Taťány Kuchařové – Miss World), dvanáctileté velmi talentované zpěvačky Gabrielly Jiráčkové z Příbrami, vystoupení pěveckého sboru Canzoneta pod vedením Mgr. Jaroslavy Kuňské Halamové, taneční vystoupení skupiny Oxygen Příbram a Příbramských mažoretek ve dvou formacích.

I letošní Miss se nesla v charitativním pojetí dražbou korunky Miss pro o. s. Dobrý skutek. Dražbou korunky provázela Lucie Váchová Křížková (Miss ČR 2003) a moderátorka Romana Navarová. Korunka Miss byla vydražena panem v zadních řadách, který si nepřál být jmenován za 4.000 Kč. Celkový výtěžek z Miss Příbramska 2012 putuje na konto o.s. Dobrý skutek. Korunky do soutěže věnovala společnost RB Bižuterie www.rbbizuterie.cz.

Slavnostním večer provázela oblíbená moderátorka Romana Navarová, které se nejednou za večer podařilo přítomné diváky rozesmát. Po celou dobu finále byla příjemná atmosféra jak v publiku, tak i v zákulisí.

„Finalistky byli velmi krásné a jejich krása byla doplněna krásnými svatebními a společenskými šaty svatebního salonu Kateřina z Příbrami a také šaty od módní návrhářky Brigity Ročňákové. Soutěž i letos měla dynamický průběh jako u celostátních soutěží Miss. Nejenom pořadatelé, porotci ale i diváci byli s průběhem finále 5. ročníku velmi spokojeni. Již nyní se připravují podklady pro 6. ročník soutěže Miss Příbramska 2013 také díky velké mediální podpoře v kraji, která je rok od roku stále větší.“ uvedl za pořadatele prezident soutěže Miss Příbramska pan Radek Ahne.

Mediálně soutěž podporují: Televize Fonka, portál www.pribramsko.eu, noviny Příbramsko Plus, Příbramský deník, časopis Hubatá černoška, inzertní noviny Brdský spoj, týdenník 5+2dny, rádio Hubajda, časopis Příbramský servis, regionální týdeník Periskop, noviny Příbramsko Plus, portál www.dobrisskoaktualne.cz, internetový deník Sedlčanský kurýr, informační a reklamní TV ve veřejných dopravních prostředcích TRANSITMEDIA, INFO inzert regionální informační a inzertní měsíčník, e-magazín pro ženy www.chytrazena.cz a hlavní mediální partner PB tisk Příbram www.pbtisk.cz.

Vítězka soutěže Barbora Matviaková Miss Příbramska 2012 získala hodnotné ceny např. zapůjčení nového automobilu značky Renault na dobu 1 měsíce od generálního partnera soutěže společnosti Auto VANDOL, s.r.o. – www.autovandol.cz. Jízdu v závodním automobilu na silničním okruhu od závodního týmu Petrolheads Racing Team, peněžní poukázky na nákup slunečních a dioptrických brýlí od společnosti Eiffel Optic v hodnotě 5000 Kč, dárkový koš od pana Ing. Romana Drtiny rd-engeeniring, dárkový balíček od D-studia z Příbrami, dárkový balíček a měsíční permanentka do solárního studia EL, květiny od Gape – květinové studio a koordinace oslav, korunku od RB Bižuterie, šerpu od pořadatele České modelky s.r.o., poukaz na nafocení booku od fotografa Martina Frajta České modelky s.r.o.,dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč od Ateliéru pro krásu z Příbrami, poukázku DAMI FRESH v hodnotě 500 Kč.

Poděkování patří také kompletně celému realizačnímu teamu, zejména Bc. Michaele Alexandře Drtinové, Matějovi Frajtovi a mnoha dalším za pomoc při produkci, profesionálnímu dlouholetému zvukaři Jiřímu Procházkovi, všem finalistkám, interpretům, moderátorce Romaně Navarové, partnerům a sponzorům např. Voda Veolia, hotelu Orlík, 0+ Second Servis Příbram, Penzionu Kunc a dalším…