Slavnostní finále 3. ročníku soutěže krásy Miss Příbramska 2010 se konalo dne 20.11.2010 v kulturním domě v Příbrami pod záštitou města Příbram. Soutěž tradičně pořádala společnost České modelky s.r.o. portál www.ceskemodelky.cz.

Vítězkou a nositelou titulu Miss Příbramska 2010 se stala Alice Mistríková, 1.vicemiss se stala Karolína Kundrátová a 2.vicemiss se stala Denisa Margitová. Sympatie veřejnosti si získala Nikola Marková, která získala titul Miss Příbramska Internet 2010 na portálu hlavního mediálního partnera www.pribram.cz společnosti DIRTECHO s.r.o..

Do poroty 3. ročníku soutěže usedli: Martin Frajt (jednatel společnosti České modelky s.r.o.), Lucie Váchová (MISS České republiky 2003), Václav Černý (místostarosta města Příbram), Otakar Mrkvička (zástupce generálního partnera LOUWMAN MOTOR PŘÍBRAM s.r.o.), Carolina Vosátková (1. Vícemiss Příbramska 2009), Petra Kabylová (Miss Příbramska 2009), Radek Saliee (zpěvák) a Zbyněk Drda (zpěvák 3.ročníku soutěže Superstar).

Dívky se předvedli ve svatebních šatech svatebního salonu Odetta a nechyběla ani tradiční promenáda ve spodním prádle od www.femins.cz. Netradiční disciplínou bylo moderování na neznámé téma, tradiční pak volná disciplína jako jsou tanec, zpěv apod. O účesy a vizáž finalistek se postarala pražská síť profesionálních kadeřnických a kosmetických studií HAIRPOINT. V doprovodném programu večera vystopily skupiny Oxygen Příbram a Příbramské mažoretky ve třech formacích a zpěváci Radek Saliee a Zbyněk Drda.

I letošní Miss se nesla v charitativním pojetí dražbou korunky Miss pro o.s. Dobrý skutek. Dražbou korunky provázela Lucie Váchová (Miss ČR 2003). Korunka Miss Příbramska 2010 byla vydražena za 3500 Kč. Korunky do soutěže věnovala společnost RB Bižuterie z Prahy www.rbbizuterie.cz.

Slavnostním večer provázely moderátorky Romana Navarová a Petra Staňová. Po celou dobu finále byla výborná atmosféra jak v publiku v celém zákulisí. Soutěž měla rychlý a dynamický průběh jako je znám u celostátních soutěží Miss. Pořadatelé byli s průběhem finále 3. ročníku velmi spokojeni a to i díky pochvale z úst produkce světové soutěže Miss. Ředitelé soutěže Radek Ahne a Martin Frajt zvažují zda budou pořádat nebo nebudou další tj. 4. ročník Miss Příbramska 2010 z důvodu malého zájmu sponzorů i přes velkou mediální podporu v kraji. Mediálně soutěž podporují: Televize Fonka, Příbramský deník, časopis Hubatá černoška, inzertní noviny Brdský spoj, rádio Hubajda, časopis Příbramský servis, regionální týdeník Periskop a hlavní mediální partner portál www.pribram.cz a TV Příbram.

Poděkování patří také kompletně celému realizačnímu teamu, zejména Kateřině Klabanové za pomoct při produkci, profesionálnímu dlouholetému zvukaři Milanovi Červenému (4.místo v soutěži DJ Roku), všem finalistkám, interpretům, moderátorkám, partnerům a sponzorům, Penzionu Kunc a dalším…