Příbramsko – Druhý ročník soutěže Miss Příbramska 2009 proběhl 7.11.2009 v kulturním domě v Příbrami pod záštitou města Příbram. Ve finále se utkalo dvanáct půvabných finalistek, které byli vybrány na castingách v Příbrami. Do soutěže se mohli nově přihlásit dívky i z jiných měst ČR jak je v součastné době známé u řady podobných soutěží.

Titul Miss Příbramska 2009 získala Petra Kabylová (uprostřed), 1. Vícemiss Příbramska se stala Karolína Vosátková (vlevo) a 2.Vícemiss Příbramska se stala Veronika Kozielová (vpravo). Miss sympatie formou SMS hlasování  a Miss Internet, která probíhala na webových stránkách hlavního mediálního partnerawww.pribram.cz  se stala Helena Antonová z Příbrami. Společenské šaty na fotografii jsou od www.svatba-nela.cz

Celý slavnostní večer byl pojat zábavnou a netradiční formou, plnou osobností a oceněných umělců. Finalistky se utkaly v disciplínách – taneční módní show oblečení LOLITA www.anime-da.cz, módní přehlídka svatebních šatů www.svatba-nela.cz, volná disciplína – netradiční rozhovor formou pantomimi a promenáda ve spodním prádle. Slavnostním večerem provázel moderátor Tomáš Hrábek (moderátor) s Barborou Motlovou (herečka, zpěvačka a moderátorka www.osobnosti.cz/barbora-mottlova.php). V porotě soutěže usedli zástupci měst Rožmitál pod Třemštínem a Březnice, Michaela Haladová (Miss talent MISS WORLD&EUROPE JUNIOR 2009), MUDr. Stanislav Holobrada (ředitel oblastní nemocnice Příbram), Radek Ahne (ředitel společnosti České modelky s.r.o.), Martin Frajt (zástupce ředitele společnosti České modelky s.r.o.), Miroslav Vobora (ředitel agentury DJ Stars), Michal Šeda (Zástupce CK Hellas Tour), Martina Štollová (Miss Příbramska 2008), zástupci partnerů Gabriela Dvořáková a Marie Jurková.

Zábavný program večera byl doplněn o vystoupení známých umělců a celebrit. Vystoupily umělci jako Jarek Šimek – www.osobnosti.cz/jarek-simek.phpAleš Krákora Revival Michaela Jacksona (12 let) – vítěz soutěže Mini playback show (soutěž dětí v imitaci zpěváků), Radek Saliee – www.osobnosti.cz/radek-saliee.php, Barbora Mottlová – www.osobnosti.cz/barbora-mottlova.php, Vystoupení skupiny OXYGEN PŘÍBRAM (úspěchy – účast na mistrovství světa). Vystoupení všech interpretů bylo oceněno bouřlivým potleskem v zaplněném sále příbramského kulturního domu.

 

Největší aplaus patřil nepochybně Aleši Krákorovi
za imitaci Michaela Jacksona.

V rámci finálového večera byla také vydražena korunka pro dětské oddělení oblastní nemocnice Příbram. Majitel korunky se stal partner soutěže pan Michal Kouba (www.bytecky.eu). Korunka byla vydražena částkou 2500 Kč za účasti ředitele oblastní nemocnice MUDr. Stanislava Holobrady.

Závěrem: Druhý ročník soutěže Miss Příbramska i přes úvodní drobné selhání techniky měl svou úroveň a skvělou atmosféru v publiku po celý večer. Humorná a zábavná forma plná zvratů a překvapení byla záměrem pořadatelů pro nic netušící diváky a byla velmi napínavá. Vítězka soutěže získala poukázku na zájezd od zástupce generálního partnera Michala Šedy za CK Hellas Tour, dále zapůjčení automobilu značky Ford na 1 měsíc od hlavního partnera soutěže Louwman Motor Příbram. Velké poděkování za propagaci a realizaci soutěže o titul Miss Internet patří hlavnímu mediálnímu partnerovi soutěže portálu www.pribram.czspolečnosti DIRTECHO MEDIA s.r.o.. Poděkování patří také všem dalším partnerům, kteří věnovali ceny do soutěže pro všechny finalistky, poskytli své zboží a služby např. Květinářství „Květiny Julie“, Bělohorská 46- Praha 6, Penzion Kunc, Studiu Pink, paní Leitermanové, salonu Ambrozie za účesy a dalším… Poděkování také patří všem porotcům za jejich účast, finalistkám za jejich výkon a snahu, moderátorům, produkční Michaele LiškovéJosefu HrazdíroviKateřině Malkovské a dalším…